Ефективна реклама за хотелиери в най-голямата мрежа от туристически портали в България. ДРС ТРАВЕЛ

Рекламирай хотел с промоция

Хотели в Шипково

Самостоятелни стаи Лазарна Светлина - Шипково

Цени

Виж в профила

Къщата за гости предлага 1 стая с две легла и 4 самостоятелни стаи със спалня. Къщата за гости предлага също с беседка, кухня с пълно обзавеждане и оборудване, механа, барбекю, пещ за агне за 15 човека, безжичен интернет достъп (Wi-Fi).

Къща за гости Вени - Шипково

Цени

Виж в профила

Къща Вени е позициониран в с. Шипково разположено в Троянския балкан. Къща за гости Вени предлага настаняване в 6 двойни стаи и 4 четворни стаи (с разтегателно канапе) предлагащи с телевизор, отделен санитарен възел, локално парно. На разположение на гостите са също напълно обзаведена кухня с всичко необходимо за бита, столова с камина, бар, паркинг, цифрова телевизия, музикална уредба, барбекю-чеверме с пещ, шезлонги и чадъри, интернет достъп, билярдна маса, басейн, детски атракциони....

Къща за гости Под ябълката - с. Шипково

Цени

Виж в профила

В село Шипково, което се намира в община Троян е построена къща за гости Под ябълката. Тя има красив озеленен двор, барбекю, пещ, надуваем басейн, тераса с маса и столове. Къщата е с 12 места разпределени в три стаи. Има два санитарни възела, всекидневна с камина и напълно оборудвана кухня.

Горещи оферти